onsdag 6 april 2011

Energi påfyllning

Energipåfyllning behöver man ibland och det kan man göra på olika sätt. Helt klart behöver det vara något som man själv tycker är trevligt. Är så trött just nu och jag behövde lite påfyllning av energi som jag misstänkte skogen kunde ge mig. Där inne hade det rensats mycket på stora träd. Högen som väntar på hämtning var i alla fall väldigt stor.
Undrar om det är den långa tråkiga vintern som gör mig så här trött.....eller så är det en lång handbollssäsong som snart lider mot sitt slut. Ska bli skönt att bara vara ledig! Misstänker att det är många med mig som längtar efter våren och sommaren i massor...
Energipåfyllning kan även vara att köpa hem lite fina blommor och ljus. Lite små förändringar mår i alla fall jag bra av.
Vi får se om det här försöket räcker...nja..tror inte det faktiskt! Behövs träning och massa andra ingredienser för att lyckas fullt ut...=)

Kram Tina

1 kommentar:

hemma hos lilla mej sa...

Mmmm vad fina bilder du visar.Ja att fylla på energi kan vara mycket!Skogen lugnet och tystnaden .blommor och ljus.Bara så himla härligt.Önskar dej en skön kväll.Varm kram Rita ♥