tisdag 3 november 2009

Morgonmys i höstmörkret


När vi flyttade så kastade vi lite av våra gamla köksprodukter som knappt gick att använda längre... Äntligen har vi investerat i nya. Electrolux så klart.... (blink,blink)Jag har verkligen längtat efter en god rostad smörgås...och "vilken" rostning det blir i denna...Är så nöjd!!!
Mixern är också från Electrolux och "Bäst i test".... med en gedigen glaskanna. Här i gör jag min morgon "Smoothie" på A-fil, banan, frysta jordgubbar....Det är så gott och magen håller sig balanserad hela dagen!!!
Nu har det varit lugnt här på bloggen ett tag, men tyvärr så finns det inte någon tid över just för tillfället. Ni får hålla till godo för de få inlägg som kommer.... :-)
Ha en härlig Tisdag
Kram TIna

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Tina!

Kul att se lite livstecken från dig. Ja, vad gör man när tiden inte räcker till.....Blogginlägg får bli när det blir helt enkelt.

Vilka fina maskiner du köpt, det är såå roligt att köpa lite nytt.

Själv har jag ju haft ambitionen att ta mig till Västerås hur länge som helst men det blir bara inte av det heller. Alltid är det något att göra på helgen...

Är du ledig några vardagar eller är det bara helgerna som du inte jobbar?

Kram Lena

Anonym sa...

Hej hyresvärden<3<3<3 Kan man beställa en sån där vacker mixer av er? Saknar din blogg, jag brukar ju läsa den!!! Kramis från våningen under<3<3<3

Annas Vita Hjärtan sa...

Hejsan...du vi ska ha en liten träff hos mig i slutet på november. Bara en liten julpyssel kväll, det var så länge sedan vi alla träffades. Kan du komma då tror du, det vore så roligt!

Kramiz