måndag 30 mars 2009

Badbaljor

Det finns mycket fina badbaljor/badkar på marknaden just nu... Det känns som jag nästan gör Ole,dole,doff... Nejdå, här väljs det noggrant....eftersom vi inte har kommit in i huset än och för de gamla ägarnas skull så vill jag inte springa och mäta för varje gång jag får en idé i huvudet...:-) Därför plockar jag in så mycket i mitt huvud just nu så att det nästan spricker. Allt kommer ändå falla på plats när vi har övertagit huset och ser vad som går att göra och inte göra! Här nedan visar jag några snygga badkar/badbaljor som just nu snurrar i mitt huvud....har en till favorit men den visar jag sen....Alla bilder är lånade från Badbaljan. Annars så flyter tankarna och planeringen på, men det måste finnas lite tid över för att sköta jobbet också...:-)
I helgen som var så fick vi mycket snö igen, men det försvann lika snabbt som det kom....
Jag började med att packa och rensa...min man tycker jag är ute i alldeles för god tid...men jag vet hur det är med 4 barn som har massa aktiviteter och då får man passa på de små stunderna man har till övers... From 8 maj så kommer det inte att finnas så mycket tid för packning, då börjar ju renoveringen....:-) Min man är nämligen en obotlig tidsoptimist och det lär jag mig att leva med, eller rättare sagt att planera själv...:-)
Ha en härlig måndag
Kram Tina

7 kommentarer:

vitavillan sa...

Snygga badkar allihop.
Gillar det översta och såklart det tredje med tassar på... har ju ett sånt själv ;)

Jenny sa...

Jättefina bilder! Man kan nog aldrig börja för tidigt att packa. Det blir alltid mycket hur tidigt man än börjar!

Jenny sa...

Äsch, det var jag som skrev sist :)

Jenny-jennyshemochharmoni.blogg.se

lottens vita och gröna sa...

oh tina så det skvalpar lite i ditt huvve nurå, hihi! urfina, svårt att välja! varmkram lotten

annashusidingtuna sa...

Hej!
Många val ni har framför er, men visst är själva planeringen nästan det roligaste, att tänka i lite olika banor för att till slut komma fram till hur det ska bli.
Ska bli kul att se vad ni slutligen väljer för badkar.
Kram Anna

Anonym sa...

Såå mycket fina baljor att skvalpa omkring i. Jaa, det är bäst att samla på sig så mycket info och ideér som möjligt, sedan bara ta en dag och gå igenom allt och se vad som kan bli verklighet.

Vi velade såå med om vi skulle ha kolsyrat i kranen. Tillslut bestämde vi att inte ha det. Vi tänkte köpa en sodastream. Det blev ju förstås inte av.....

I julas fick vi en av mina stora barn i julklapp :D

Kommer du till Stockholm på bloggträff i maj?

Kram Lena

Majas mammelucker sa...

Hej vännen!
Jag känner mig bättre ska nog gå och jobba på torsdag om inget tillstöter..oj vad ni grejar och jag förstår att ni har mycket framför er..allt man ska välja och att det blir bra..men var inte orolig du har en bra stil lita på din intuition..Vi hörs vännen. hoppas det blir en liten träff snart..vore jätte kul att träffas igen..det var ett tag sen..
sköt om dig.
Kramar Maria